×

Πιο λαμπερή και εντυπωσιακή με τη Χριστουγεννιάτικη σειρά μακιγιάζ THE ATELIER OF DREAMS του οίκου Dior.


Μπορεί τα προηγούμενα δύο χρόνια να μην γιορτάσαμε τα χριστούγεννα όπως πρέπε, φέτος όμως θα είμαστε πιο εντυπωσιακές από ποτέ χάρη στη νέα Χριστουγεννιάτικη σειρά THE ATELIER OF DREAMS του γαλλικού οίκου Dior.

Για να γιορτάσει το τέλος της χρονιάς, μιας ομολογουμένος δύσκολης χρονιάς θα πω εγώ, ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, Peter Philips, αποτίνει φόρο τιμής στον οίκο Dior στη λεωφόρο Montaigne 30, την εμβληματική τοποθεσία όπου όλα ξεκίνησαν και που σύντομα θα γιορτάσει την επαναλειτουργία της. 

Σήμερα το «Ατελιέ των ονείρων» του σχεδιαστή παρουσιάζει ένα μαγικό σκηνικό γι’ αυτή τη συλλογή που σηματοδοτεί το τέλος της φετινής χρονιάς, παίζοντας με τους κώδικες της πολυτελούς πρόσοψης της λεωφόρου Montaigne 30, αναπαράγοντας τις εορταστικές της αποχρώσεις σε όλη τη συλλογή.

Η παλέτα 5 Couleurs Couture αποκαλύπτει λεπτομερώς την ιστορική πρόσοψη του οίκου στη λεωφόρο Montaigne 30. Ένα μοτίβο σπάνιας κομψότητας αναδημιουργεί την αρχιτεκτονική αρμονία, τον αμμόλιθο και τα  χαρακτηριστικά παράθυρα αυτής της μοναδικής μπουτίκ, γνωστή στους λάτρες του ωραίου σε όλο τον κόσμο. Η κρεμώδης υφή της εμβληματικής παλέτας 5 Couleurs Couture χαρίζει άμεσο και μακράς διάρκειας έντονο  χρώμα και κυκλοφορεί σε δύο φωτεινές, γιορτινές χρωματικές αρμονίες για τα Χριστούγεννα: 

- Νεοκλασική και ευκολοφόρετη, η Atelier Doré αποκαλύπτει αποχρώσεις από σατινέ μπεζ, ζεστό  χρυσό και δύο βελούδινες, κόκκινο-καφέ και χάλκινο-καφέ γύρω από μια σπινθηροβόλα χρυσή απόχρωση. 

- Η ψυχρή λάμψη του House of Dreams είναι ιδανική για τη δημιουργία εξατομικευμένου  αποτελέσματος smoky eye, παρουσιάζοντας αποχρώσεις από σατινέ ροδακινί, σκούρο ροζ, βαθύ γκρι  και ματ καφέ γύρω από μια λαμπερή ασημί απόχρωση. 

5 Couleurs Couture The Atelier of Dreams 

469 Atelier Doré 

739 House of Dreams  

Το eyeliner Diorshow 24H¹ Stylo περιγράφει το μάτι εύκολα και με ένταση για μακράς διάρκειας, φωτεινό αποτέλεσμα σκιάς. Με μια κίνηση, χάρη στην κρεμώδη υφή του, σχηματίζει μια γραμμή χρώματος στην περιοχή του άνω βλεφάρου, στην υγρή γραμμή των ματιών ή προσθέτει μια πινελιά λάμψης στο βλέφαρο. Ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτήν την περίοδο, μια καφέ απόχρωση με χρυσό γκλίτερ συνδυάζεται με την παλέτα 5 Couleurs Couture Atelier Doré, ενώ μια βαθιά γκρι απόχρωση με βιολετί λάμψη είναι ο τέλειος συνδυασμός για την παλέτα 5 Couleurs Couture House of Dreams. 

Diorshow 24H Stylo 

786 Sparkling Brown

986 Sparkling Taupe  

Ακαταμάχητα χείλη  Ένα από τα πρώτα κραγιόν που δημιουργήθηκαν από τον Dior, το Rouge Dior, εξελίσσεται συνεχώς με τον καιρό.  Αυτήν την περίοδο αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία του μέσα από μια συλλεκτική έκδοση με μια διακοσμημένη θήκη tone-on-tone αναπαριστώντας την πρόσοψη της παριζιάνικης μπουτίκ, ενώ το θρυλικό μονόγραμμα «Christian Dior» σκαλισμένο επάνω στο στικ αποτελεί μια πρόσκληση στη θηλυκότητα. 

Η μακράς διάρκειας σύνθεση, εμπλουτισμένη με περιποίηση χειλιών από εκχύλισμα λουλουδιών, χαρίζει αψεγάδιαστο χρώμα στα χείλη, όπως το Pink Rose - ένα περλέ ροζ με αίσθηση vintage, το Red Pansy – ένα ματ  κόκκινο-καφέ, το Winter Poppy – ένα βελούδινο κόκκινο με μπλε χροιά και το Sparkling Peony – ένα μεταλλικό  μπορντό. 

Rouge Dior The Atelier of Dreams 

466 Pink Rose 

858 Red Pansy 

862 Winter Poppy 

873 Sparkling Peony 

Αυτήν την περίοδο, το Diorific, το διαχρονικό κραγιόν σε σχήμα 8, τυχερό αριθμό του Dior, αποκαλύπτει ένα στικ συλλεκτικής έκδοσης, με χαραγμένη σαν δαντέλα την πολυτελή πρόσοψη της λεωφόρου Montaigne 30. Το πνεύμα υψηλής ραπτικής του οίκου Dior αποδίδεται συγκεντρωμένο μέσα από μια συσκευασία και εκφράζεται  στα χείλη με τέσσερεις, νέες πλούσιες αποχρώσεις. Η Rose d’Hiver, ένα διαχρονικό ροζ, η Rouge Capucine, ένα  φλογερό κόκκινο, η Taupe Ispahan, ένα αισθησιακό ροζ-καφέ και η Midnight Corolle, ένα βαθύ μελιτζανί. 

Diorific The Atelier of Dreams 

074 Rose d’Hiver 

075 Rouge Capucine 

076 Taupe Ispahan 

077 Midnight Corolle 

Χρώμα στην επιδερμίδα Με χαραγμένη την πρόσοψη της λεωφόρου Montaigne 30, στην οποία είναι αφιερωμένη η συλλογή, το Rouge Blush The Atelier of Dreams παρουσιάζει μια ιριδίζουσα κοραλλί απόχρωση με ροζ λάμψη για μια φωτεινή,  γιορτινή επιδερμίδα. 

Rouge Blush The Atelier of Dreams 

601 Hologlam

Χρώμα στα ακροδάχτυλα Η τελική πινελιά-υπογραφή σε κάθε γιορτινό αποτέλεσμα, το βερνίκι νυχιών Diorific Vernis δημιουργεί μια μοντέρνα κομψότητα με δύο έντονες αποχρώσεις σε αρμονία με την παλέτα κραγιόν. Ανάλογα με τη διάθεση,  επιλέξτε μεταξύ του μεθυστικά πλούσιου κόκκινου Poppy και του σύγχρονου μαύρου-κόκκινου Corolle. 

Diorific Vernis 

862 Poppy 

992 Corolle 

Το Diorific Vernis Top Coat προσθέτει την τελική πινελιά με μια διακριτική χρυσή και πλατινέ ασημί λάμψη,  που χαρίζει τόσο στα φυσικά όσο και στα βαμμένα νύχια, ένα γυαλιστερό πέπλο μαγείας. 

Diorific Vernis Top Coat  

001 Bouton d'Or