×

Για τα μαλλιά που χρειάζονται ένα θαύμα!


Ως το #1 brand περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, αποστολή του Pantene είναι να εξασφαλίσει περισσότερες Great Hair Days για όλους, ανεξαρτήτως τύπου μαλλιών, αναγκών, ηλικίας, εθνικότητας ή ταυτότητας φύλου.

Το Pantene γνωρίζει ότι τα μαλλιά παίζουν κρίσιμο ρόλο όσον αφορά την αυτοεκτίμηση και την αυτοέκφρασή μας. Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουν με πάθος να δημιουργούν προηγμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών εκμεταλλευόμενοι την 75χρονη εμπειρία τους στην υγεία των μαλλιών. Γι' αυτό και ο απώτερος στόχος του brand είναι να χαρίσει σε περισσότερους ανθρώπους περισσότερες Great Hair Days.

Η φόρμουλα των νέων προϊόντων ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε από τη διεθνή ομάδα επιστημόνων του Pantene και έχει ελεγχθεί από διεθνείς ειδικούς βιταμινών στο Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών. Αναζητούμε συνεχώς νέες πηγές θρεπτικών συστατικών και νέα μυστικά ομορφιάς για τα μαλλιά σας!


Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ PANTENE PRO-V MIRACLES Μεταξένια και Λαμπερά

Συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνολογίας Pro-V με ΒΙΟΤΙΝΗ και ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΜΕΤΑΞΙΟΥ, η νέα σειρά Pantene Μεταξένια και Λαμπερά περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που συμβάλει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου, χαρίζοντάς τους ακαταμάχητη απαλότητα και μεταξένια υφή. Λάμψη που μπορείτε να διακρίνετε και μεταξένια υφή που μπορείτε να αγγίξετε.

Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα Miracles, η σειρά Μεταξένια και Λαμπερά περιλαμβάνει μια γκάμα προϊόντων για κάθε βήμα μεταμόρφωσης, που μετατρέπουν τα μαλλιά με όψη άχυρου σε απαλά μαλλιά σαν μετάξι με 1 μόλις χρήση.


  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ Μεταξένια και Λαμπερά με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Αυτό το εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά σαμπουάν βοηθά στην επανόρθωση των μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου και έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή βαφές. Για ακαταμάχητα απαλά μαλλιά, σαν μετάξι στο άγγιγμα.
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ Μεταξένια και Λαμπερά χωρίς θειικά άλατα με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Βοηθά στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία. Ιδανικό για όσους προτιμούν μια φόρμουλα χωρίς θειικά άλατα.
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ Μεταξένια και Λαμπερά PURPLE με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού για μαλλιά με ανταύγειες ή ντεκαπάζ. Εξουδετερώνει το κιτρίνισμα και χαρίζει πιο δυνατά μαλλιά με την 1η κιόλας χρήση.
  • CONDITIONER Μεταξένια και Λαμπερά με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Η πλούσια μαλακτική μας φόρμουλα, εμπλουτισμένη με βιταμίνες και πρωτεΐνες, συμβάλλει στην αναδόμηση των μαλλιών με όψη άχυρου που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή βαφές. Για ακαταμάχητα απαλά μαλλιά, σαν μετάξι στο άγγιγμα.
  • ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ INTENSE HAIR RESCUE MASK με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Βοηθά στην αποκατάσταση της φθοράς των μαλλιών από το έντονο styling, τη χημική επεξεργασία ή τις βαφές. Για ακαταμάχητα απαλά μαλλιά, σαν μετάξι στο άγγιγμα.
  • COLOR DAMAGE REVERSE BIOTIN SHOT. Αυτό το προϊόν εντατικής περιποίησης με βιοτίνη, καταπολεμά τη φθορά των βαμμένων μαλλιών με 1 μόλις χρήση!

Ανακαλύψτε τη στα Hondos Center και στα σούπερ μάρκετ.