×

Η Caudalie επανέρχεται με την ανανεωμένη premium range Premier Cru!


Έπειτα από 10 χρόνια έρευνας στη γενετική, ο Dr. David Sinclair καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Harvard και «γκουρού της μακροζωίας», ανακαλύπτει το συστατικό ΤΕΤ και η Caudalie, με τη σειρά της, βρίσκει ένα μοναδικό φαρμακευτικό ενεργό συστατικό, που θα έχει την ικανότητα να ενισχύσει το ένζυμο ΤΕΤ. Το συστατικό αυτό είναι η Χονοκιόλη, που λαμβάνεται από τη Μανόλια με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση. Σε συνδυασμό με τη Ρεσβερατρόλη, τα αποτελέσματά της δεκαπλασιάζονται, ώστε να δράσει απευθείας στις πρωτεΐνες νεότητας  της επιδερμίδας κι έτσι να διορθώσει τα 8 σημάδια της γήρανσης.

Από αυτή την ανακάλυψη γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8TM κατοχυρωμένη από κοινού με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard.


Πώς το ένζυμο TET αναστρέφει τη γήρανση;

Με την επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων (οξείδωση, ήλιος, τσιγάρο, ανθυγιεινές συνήθειες, τεχνητός φωτισμός…) το DNΑ των κυττάρων μας αποκτά σημάδια γήρανσης που εμποδίζουν την έκφραση ορισμένων γονιδίων. Αυτή είναι η επιγενετική.

Αν αυτά τα σημάδια εμφανίζονται σε ένα γονίδιο καίριας σημασίας για τη δερματική λειτουργία, αυτό το γονίδιο παρουσιάζει μικρότερη έκφραση, θα παράγει λιγότερες πρωτεΐνες, η επιδερμίδα γερνάει και εγκαθίστανται τα 8 κύρια σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια σφριγηλότητας, απώλεια ελαστικότητας, απώλεια όγκου, αφυδάτωση, κηλίδες, απώλεια λάμψης. Το ένζυμο TET αφαιρεί από το DNA αυτά τα σημάδια και καταπολεμά τη διαδικασία της γήρανσης.

Premier Cru The Cream: Διορθώνει 8 σημάδια της γήρανσης. Κανένας συμβιβασμός.

Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ.

Δεν χρειάζεται πια να διαλέξετε: αυτή είναι η υπόσχεση της Premier Cru The Cream που δρα σε ΟΛΑ τα σημάδια της γήρανσης.

Τα αποτελέσματα

  1. Βαθιές ρυτίδες: μείωση 73%
  2. Λεπτές γραμμές: μείωση 97%
  3. Σύσφιξη: αποκατάσταση 83%
  4. Όγκος: ανανέωση 89%
  5. Ελαστικότητα: βελτίωση 97%
  6. Κηλίδες γήρανσης: μείωση
  7. Ενυδάτωση: 100%
  8. Λάμψη: βελτίωση 75%


Κανένας συμβιβασμός στη φυσικότητα

Η Caudalie επέλεξε τα καλύτερα συστατικά για να τα συνδυάσει με την τεχνολογία TET8TM:

  • Βινιφερίνη κατά των κηλίδων
  • Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, που προλαμβάνουν τις ρυτίδες και μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες
  • Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, που «γεμίζει» την επιδερμίδα
  • Πολυσακχαρίτες που τεντώνουν την επιδερμίδα, μειώνοντας το βάθος, το μήκος και την επιφάνεια των ρυτίδων.

Μια 100% φυσική φυτο-αρωματική σύνθεση: δαμασκηνό τριαντάφυλλο, εσάνς λευκού κέδρου και φύλλα βιολέτας.

Ένα πραγματικό συμπύκνωμα αποτελεσματικότητας σε μια πολυτελή σύνθεση, εξαιρετικά απολαυστική και φυσική. Όπως όλα τα προϊόντα Caudalie, η σειρά Premier Cru δεν περιέχει ορυκτά έλαια, σιλικόνες, PEG, parabens, φθαλικές ενώσεις.

Κανένας συμβιβασμός στην ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον

Η Caudalie αναλαμβάνει δράση έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον. Οι κάψουλες μέσα σε κάθε βάζο δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζετε την Premier Cru The Cream ή την The Rich Cream με πολύ απλό τρόπο. Ένα σύστημα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης μας επιτρέπει να εξοικονομούμε περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλί.

Η σειρά Premier Cru περιλαμβάνει τα εξής 4 key προϊόνταThe Cream, The Rich Cream, The Eye Cream & The Serum.