×

One minute Miracle: H νέα σειρά Makeup επόμενης γενιάς από τη Max Factor


Η Max Factor παρουσιάζει το Miracle Pure Skin improving Foundation ένα νέο foundation φτιαγμένο με στόχο την περιποίηση της επιδερμίδας, πάντα με γνώμονα την εξειδίκευση και την εμπειρία της Max Factor.
Το νέο foundation χαρακτηρίζεται από μία μοναδική σύνθεση με συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα από τις εσωτερικές της στοιβάδες και βελτιώνουν την όψη της.  Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια λαμπερή και άψογη εμφάνιση, συνδυάζοντας χρώμα και φροντίδα.


Το Miracle Pure Skin improving Foundation είναι το πρώτο foundation της Max Factor που συνδυάζει την περιποίηση της επιδερμίδας με το μακιγιάζ. Αποτελείται κατά 89 από συστατικά που περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα συμπεριλαμβανομένου ενός συμπλέγματος ενίσχυσης κολλαγόνου, βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ. Με μια μόνο σταγόνα, η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή όψη, προσφέροντας ένα μοναδικά άψογο αποτέλεσμα. Το foundation είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μη βαραίνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην αναζωογόνηση της θαμπής και ξηρής όψη της.

Επιπρόσθετα, η προηγμένη σύνθεση του παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη 24 ώρη ενυδάτωση ενισχύοντας και βελτιώνοντας παράλληλα τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, το foundation ενισχύει τη φυσική ελαστικότητα και το κολλαγόνο της επιδερμίδας προσφέροντας μία πιο νεανική εμφάνιση. Η μοντέρνα συσκευασία του περιλαμβάνει απλικατέρ ειδικά σχεδιασμένο για τον πλήρη έλεγχο της ποσότητας κατά τη διάρκεια της χρήσης.


Το Miracle Pure Skin improving Foundation είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο, εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει κάλυψη που χτίζεται, δεν φράζει τους πόρους της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι διαθέσιμο σε 6 αποχρώσεις (No30 Porcelain, No32 Light Beige, No33 Crystal Beige, No45 Warm Almond, No55 Beige, No70 Warm Sand) που καλύπτουν όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας, ενώ διαθέτουν SPF 30 PA που βοήθα στη μείωση της πρόωρης γήρανσης από τις ακτίνες UVA και UVB.

"You are not born glamorous.
Glamour is created"
IG: maxfactorgr
Facebook: MaxFactorGreece