×

Η Aegli είναι ένα Premium Organics brand με ευχάριστα και αποτελεσματικά προϊόντα.


H εταιρεία Aegli-Premium Organics, είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής οργανικών καλλυντικών που δημιουργήθηκε από την ιατρό, διατροφολόγο-ομοιοπαθητικό Έρρικα Παπαβενετίου. Έχει πάρει το όνομά της από τη μυθική Αίγλη, κόρη του θεού Ασκληπιού, σύμβολο της λάμψης και της ομορφιάς που πηγάζουν από την καλή υγεία και εσωτερική ισορροπία και λειτουργεί με γνώμονα την παραγωγή καινοτόμων βιολογικών οργανικών προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος.

Πρόκειται για προϊόντα 100% φυτικά, τα οποία περιέχουν βιολογικά ή οργανικά συστατικά πιστοποιημένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο COSMOS για τα οργανικά καλλυντικά από πολλές περιοχές του πλανήτη, όπως: ο Ελίχρυσος από τα Κύθηρα, το Ροδόνερο από την Κοζάνη, ο Βασιλικός από την Κρήτη, το Shikakai από την Ινδία, τα κόκκινα μούρα Schisandra από την Κίνα, το Medicago Sativa και πολλά άλλα που βελτιώνουν τη σύσφιγξη, τη σφριγηλότατα και την ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και εμφανίζουν αντιρυτιδική δράση ισάξια με εκείνη της ρετινόλης!


Τα προϊόντα της Aegli-Premium Organics ακολουθούν πιστά την κατεύθυνση του CLEAN BEAUTY και χαρίζουν στην επιδερμίδα με απόλυτα ασφαλή τρόπο, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, βελτίωση της υφής του δέρματος, σύσφιξη, αύξηση του κολλαγόνου, σφριγηλότητα, αντιρυτιδική δράση, διατήρηση του νεανικού ανάγλυφου της επιδερμίδας και μια ευχάριστη αίσθηση φυσικού botox!

H απόλυτα βιολογική σύνθεση, υφή κι εφαρμογή των προϊόντων Aegli Premium Organics τα κάνει κατάλληλα για τη γυναίκα κάθε ηλικίας που θέλει να μεγαλώνει όμορφα ακολουθώντας τη δύναμη και το ρυθμό της φύσης, κατάλληλα για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, αλλά και για κάθε άτομο με αλλεργική προδιάθεση ή με ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα έπειτα από ισχυρές δερματολογικές ή συστηματικές θεραπείες.

Είναι κατάλληλα για Vegan, Gluten Free, δεν γίνονται πειράματα σε ζώα και δεν περιέχουν Parabens, Mineral oil, Petrolatum/Parafin wax, Silicones, Propylene glycol, PEG, SLES, ALES, Sulfates, EDTA, Phthalates, Alcohol, ΒΗΤ / BHA, Imidazolidinyl urea, Diazolidinyl urea, Αcrylates, Carbomer, Aluminum, Ethanolamines, Triclosan, συνθετικά αρώματα, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.


Τέλος, οι minimal και κομψές συσκευασίες είναι από γυαλί, ξύλο, Green Plastic, χαρτί από αειφόρες πηγές με πιστοποίηση FSC και πλήρως ανακυκλώσιμες.

Τα προϊόντα Aegli-Premium Organics διατίθενται μέσω επιλεγμένων φαρμακείων και ινστιτούτων αισθητικής, μέσω επιλεγμένων ξενοδοχειακών μονάδων και spa στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και μέσω του προσωπικής ιστοσελίδας της εταιρείας www.aegliskincare.com.