×

Η Filorga παρουσιάστηκε στο Αθηναϊκό κοινό σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο The Ecali Club.


H Filorga, ένα brand με μοναδικό DNA, εμπνευσμένο από την αισθητική ιατρική συστήθηκε στο Αθηναϊκό κοινό, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρο στο The Ecali Club.

Οι επίτιμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση και να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και φιλοσοφία της.

Με πρωτοποριακές συνθέσεις, εξαιρετικές υφές και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η Filorga παρουσίαζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Η ιστορία του brand ξεκίνησε το 1978. Εμπνευστής και δημιουργός ο διάσημος αισθητικός ιατρός Dr. Michel Tordjman, ένας παθιασμένος Γάλλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κυτταρική βιολογία και την αισθητική ιατρική. 


Μετά από χρόνια έρευνας σχετικά με τη γήρανση του δέρματος, ο Dr. Michel Tordjman εφηύρε ένα εξαιρετικά καινοτόμο ενέσιμο διάλυμα 
NCEF πολλαπλής αναζωογόνησης για το δέρμα το οποίο είχε την ικανότητα να δρα σε καίριες παραμέτρους της ποιότητας του δέρματος. Η εφεύρεση αυτή οδήγησε στη δημιουργία της LABORATOIRES FILORGA, η οποία διέπρεψε στον σχεδιασμό ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται από τους σημαντικότερους ειδικούς παγκοσμίως στην αισθητική ιατρική. Προκειμένου να καταστήσουν την τεχνογνωσία τους προσβάσιμη σε όλους, τα εργαστήρια της Filorga ανέπτυξαν τις μοναδικές συνθέσεις τους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην φιλοσοφία MEDI-COSMETIQUE.


Οικοδέσποινες της βραδιάς οι: Χριστίνα Κοράλη (Business Unit Director Pharmacy) Ελίνα Βεκρή Group Brand Manager της εταιρείας Innovis Pharma και Έλενα Τσιούτσια Brand Manager της Filorga.

Η FILORGA διανέμεται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία αποκλειστικά από την εταιρία Innovis Pharma.