×

Όμορφα, λαμπερά μαλλιά και το καλοκαίρι… με τη σειρά Bonacure Sun Protect από την Schwarzkopf Professional.


Ήλιος, θάλασσα, αλάτι, χλώριο πισίνας και ζέστη. Σου θυμίζουν κάτι; Ναι πολύ σωστά σκέφτηκες! Είναι οι βασικοί παράγοντες που ταλαιπωρούν και ξηραίνουν τα μαλλιά σου. Εάν προσθέσεις σε αυτούς και το καθημερινό λούσιμο αλλά και το styling, βλέπεις γιατί και πόσο υποφέρουν τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γι' αυτό και πρέπει να αλλάξεις τα προϊόντα που εφαρμόζεις μέχρι τώρα και να χρησιμοποιείς ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που είναι πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά.

Η Bonacure Sun Protect είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει, να καθαρίζει και να θεραπεύει όλους τους τύπους μαλλιών ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την έκθεση στον ήλιο, και να προσφέρει όλα τα οφέλη που έχουν ανάγκη τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Χάρη στη δυνατή σύνθεση με cold pressed έλαιο καρύδας, η σειρά θρέφει και ομορφαίνει τα μαλλιά έτσι ώστε οι λάτρεις του ήλιου να ξεχάσουν τη φθορά των μαλλιών τους ή το ξεθώριασμα του χρώματος και να επικεντρωθούν στο να δείχνουν τέλειες, 24 ώρες το 24ωρο!

H ΝΕΑ Bonacure Sun Protect περιέχει 4 must-have προϊόντα, μέσα σε μια πολύ κομψή συσκευασία, για υπέροχα, καλοκαιρινά μαλλιά:


BC Sun Protect 3-in1 Scalp, Hair & Body Cleanse
Μια μάσκα θεραπείας και conditioner, 2-σε-1, για θρέψη & αναπλήρωση με cold pressed έλαιο καρύδας βοηθάει στην εξισορρόπηση του επιπέδου υγρασίας στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά, προσφέρει απαλότητα και λείανση, ενώ παράλληλα αφήνει στα μαλλιά μια υπέροχη λάμψη.

BC Sun Protect 2-in-1 Treatment
Μια μάσκα θεραπείας και conditioner, 2-σε-1, για θρέψη & αναπλήρωση με cold pressed έλαιο καρύδας βοηθάει στην εξισορρόπηση του επιπέδου υγρασίας στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά, προσφέρει απαλότητα και λείανση, ενώ παράλληλα αφήνει στα μαλλιά μια υπέροχη λάμψη.

BC Sun Protect 10-in-1 Summer Fluid
Μια ανάλαφρη κρέμα 10 σε 1 με cold pressed Έλαιο Καρύδας και Βούτυρο Καριτέ που θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά, προσφέροντας πιο εύκολο ξεμπέρδεμα, μεγαλύτερη διαχειρισιμότητα και εκθαμβωτική λάμψη. Το προϊόν συσκευάζεται σε ένα πρακτικό & μοντέρνο σωληνάριο αλουμινίου που μπορείτε να μεταφέρετε άνετα στην τσάντα σας ώστε να το χρησιμοποιείτε παντού και να χαρίζετε στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σας την επιπλέον περιποίηση που χρειάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

BC Sun Protect Beach Wave Spray
Υιοθετήστε το καλοκαιρινό σας look και εκτός παραλίας & αναδείξτε την ομορφιά του κυματιστού style όλο το καλοκαίρι με αυτό το ανάλαφρο mist υφής.


Επιπλέον, η Bonacure Sun Protect στοχεύει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των κομμωτών όσο και των καταναλωτών, με τους τρεις θεμελιώδεις πυλώνες της
  • Προηγμένη Τεχνολογία: Σύνθεση με cold pressed έλαιο καρύδας γνωστό για την ιδιότητά του να ενισχύει τη θρέψη, τη λείανση και τη λάμψη, να αντιμετωπίζει το ξεθώριασμα του χρώματος και τις φθορές από τις ελεύθερες ρίζες.
  • Clean Σύνθεση: Νέες vegan επαγγελματικές συνθέσεις χωρίς sulfates, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά, σε συνδυασμό με υψηλής απόδοσης τεχνολογίες.
  • Βιώσιμη Συσκευασία: Βιώσιμο εσωτερικά και εξωτερικά: η νέα συσκευασία είναι φιλική προς τον πλανήτη, πλήρως ανακυκλώσιμη και σχεδιασμένη με έως και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.*
Mπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις σειρές προϊόντων της Bonacure Clean Performance και στο επίσημο website της Schwarzkopf Professional. Ειδικά σεμινάρια, blogs και ευκαιρίες εκπαίδευσης έχουν δημιουργηθεί επίσης από την ομάδα ASK Education της Schwarzkopf Professional για να ενισχύσει τους κομμωτές στο συνεχές ταξίδι τους στη γνώση.

Μην ξεχνάτε να ανακαλύπτετε τη Schwarzkopf Professional και στα social media μέσω του @schwarzkopfpro.greece και να ενημερώνεστε για την Bonacure Clean Performance με τα hashtags #BCWECARE και #cleanperformance.