×

Το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution σου δίνει πίσω την αυτοπεποίθηση σου.


Η αγαπημένη μας FOREO, έχει αποφασίσει να δώσει αυτοπεποίθηση και να προάγει την ψυχική υγεία, σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν ακμή.

Η ακμή είναι ο όγδοος πιο διαδεδομένος δερματικός προβληματισμός παγκοσμίως και παρόλο που 650 εκατομμύρια άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αυτήν, φαίνεται ότι η ακμή και η ντροπή «πάνε μαζί». Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από ακμή περιέγραψαν το επίπεδο ντροπής που τους προκαλεί η ασθένεια σε ποσοστό 69%, σε σύγκριση με τη σύφιλη που βαθμολογήθηκε με 100%, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, αφού διαγνωστούν με ακμή, ο κίνδυνος των ασθενών να αναπτύξουν μείζονα καταθλιπτική διαταραχή αυξάνεται περισσότερο κατά 60%. 

Η FOREO δημιούργησε το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, το μοναδικό τζελ κατά της ακμής στον κόσμο που σχεδιάστηκε για να ενεργοποιείται με το blue LED light και τις δονήσεις T-Sonic™, το οποίο θα υπερ-ενισχύσει τόσο τη ρουτίνα περιποίησης κατά της ακμής όσο και την αυτοπεποίθησή σου!

Το brand είναι γνωστό για την ESPADA, μια εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή που κλινικά έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τη επιδερμική ακμή. Η διπλή ισχύς του εστιασμένου με λέιζερ blue LED light και των δονήσεων T-Sonic™ καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή βαθιά στην επιδερμίδα καθώς και τα σπυράκια και τις κηλίδες στην επιφάνεια της, ενώ παράλληλα μειώνει τις ατέλειες και τη φλεγμονή, ρυθμίζοντας συγχρόνως την παραγωγή σμήγματος.

Το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution περιέχει μια ισχυρή δόση 2% σαλικυλικού οξέος και Witch Hazel, ξεβουλώνει αποτελεσματικά τους πόρους και απολεπίζει ήπια, ενώ η ενεργή φλεγμονή αντιμετωπίζεται από τη νιασιναμίδη και το έλαιο τεϊόδεντρου για να συρρικνώσει γρήγορα το μέγεθος των ατελειών, να σβήσει ορατά τις ατέλειες, να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού καθώς και στην ελαχιστοποίηση μελλοντικής εμφάνισης ακμής. Το τοπικό τζελ ESPADA περιέχει επίσης Πανθενόλη και Λακτοβιονικό οξύ για να καταπραΰνει και να ενυδατώνει την θεραπευμένη περιοχή, αποτρέποντας την υπερβολική ξηρότητα και το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα ενώ εξαλείφει την κηλίδα.

Το ESPADA και το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution της FOREO είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στα Sephora.