×

Αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις με ασφάλεια και προστασία από τη FREZYDERM!


Οι περισσότερες έχετε ήδη αρχίσει να παίρνετε τις άδειές σας και να κάνετε τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις στον αγαπημένο σας προορισμό. Αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να φτιάξετε τη βαλίτσα και το νεσεσέρ σας.

«Ας μην το βάλω αυτό στη βαλίτσα μου, δεν το χρειάζομαι!» 

Για να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις όλα όσα χρειάζεσαι, η FREZYDERM «ετοίμασε» για εσένα το νεσέσερ με τα vacation essentials για να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς για τις πιο ασφαλείς και ξέγνιαστες διακοπές.


ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ… ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Το αντηλιακό Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ που λατρεύτηκε όσο κανένα άλλο για τη μοναδική βελούδινη, ανάλαφρη υφή του, τη ματ όψη που σου προσδίδει για 6 ώρες και την ομοιόμορφη κάλυψη με χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας και μένει αναλλοίωτο για ώρες είναι το must-have για την προστασία σου από τον ήλιο και για την τέλεια selfie στην παραλία ή τη βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Και δεν σταματά εδώ, γιατί προσφέρει προστασία χωρίς συμβιβασμούς, με αντηλιακά φίλτρα που δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην αιματική κυκλοφορία και δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, διαφυλάσσοντας το θαλάσσιο περιβάλλον. Δερματολογικά ελεγμένο. 

ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ

Ακόμα και το τελευταίο nanosecond ξεγνοιασιάς στην παραλία έχει αξία! Γλίτωσε τον χρόνο που θα σπαταλούσες στο σκούπισμα με την πετσέτα και στη χρονοβόρα εφαρμογή αντηλιακού.

Το Sea Side Dry Mist SPF 50+ με τεχνολογία Wet Skin Formula για εφαρμογή του αντηλιακού απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα. Πρακτική βαλβίδα για ομοιόμορφο και συνεχή ψεκασμό. Παρέχει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πανεύκολα και είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Δερματολογικά ελεγμένο.

ΑΜΕΣΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Αφού θα κάτσεις στην παραλία όλη μέρα μέχρι να απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, ας το απολαύσει μαζί και η επιδερμίδα σου. Δρόσισε την καταπονημένη από τον ήλιο και τη ζέστη επιδερμίδα όσο βρίσκεσαι στην παραλία με το καταπραϋντικό νερό Anti-Thermal Spring Sea Water Mist που θα ανακουφίζει και ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα. 

Επιπλέον, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί ο ήλιος, ενισχύει το δίκτυο κολλαγόνου για ελαστικότητα και προλαμβάνει τη φωτογήρανση. Δερματολογικά ελεγμένο.

ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

«Το αφρόλουτρο αρκεί!». Αυτό σκέφτεσαι κάθε φορά που φτιάχνεις το νεσεσέρ των διακοπών και προσπαθείς να πάρεις όσο λιγότερα γίνεται. Όμως, η ευαίσθητη περιοχή έχει τις δικές της εξειδικευμένες ανάγκες και είναι πολύ σημαντικό να την φροντίσεις με το κατάλληλο καθαριστικό. Και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που το νερό της θάλασσας ή της πισίνας, η άμμος και η υγρασία μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς και μολύνσεις στην ευαίσθητη περιοχή.

Το Intim Area Liquid καθαρίζει χωρίς ερεθισμούς και ξηρότητα, διατηρεί το φυσιολογικό όξινο pH της περιοχής στην αναπαραγωγική ηλικία, ώστε να μη διαταράσσεται η ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα της περιοχής και προσφέρει ήπια μικροβιακή προστασία και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί. Δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Vacay Ready με FREZYDERM!