×

H ιστορία της θρυλικής Crème de la Mer

H ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ.

Η εξαιρετικά πλούσια αυτή κρέμα παρέχει καταπραϋντική ενυδάτωση. Με τη δύναμη της κυτταρικής ανανέωσης του Miracle Broth™ και το αντιοξειδωτικό Lime Tea στην καρδιά της, η Crème de la Mer χαρίζει καθημερινή προστασία και αναζωογονητική επανόρθωση. Με τη συνεχή φροντίδα, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση, γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά και αναδεικνύεται μία πιο ανορθωμένη, ανανεωμένη όψη.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ  ΖΥΜΩΣΗΣ

Το Miracle Broth™ της La Mer είναι το αποτέλεσμα μίας κατοχυρωμένης αργής διαδικασίας που ξεκλειδώνει τη δυναμική ενέργεια των συστατικών. Giant Sea Kelp, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία υποβάλλονται σε ζύμωση ακριβείας με τη βοήθεια κυμάτων φωτός και ήχου. Μετά από 3-4 μήνες, αναδύεται το Miracle Broth™ σε μια έκρηξη ενέργειας και υπέρτατης καταπραϋντικής δράσης.

ΑΝΤΙΟΔΕΙΔΩΤΙΚΟ LIME TEA

Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα τουMiracle Broth™, το Lime Tea είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αργής εκχύλισης που διαρκεί ένα μήνα και ξεκλειδώνει τα αντιοξειδωτικά συστατικά από το φλοιό εσπεριδοειδών.

ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟ MIRACLE BROTH™

Το ελιξίριο αυτό κυτταρικής ανανέωσης που βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer είναι κλινικά δοκιμασμένο ισχυρό ενάντια στον ερεθισμό και φέρει την επιδερμίδα σε μία κατάσταση ηρεμίας, αντιμετώπισης της γήρανσης˙ ενώ εγχέει στα κύτταρα ενέργεια ώστε η  ίδια η επιδερμίδα να μπορεί να επανορθώσει και να αναδομηθεί.

ΔΟΜΗ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Στα βάθη της  Crème de la Mer, το Miracle Broth™ περιβάλλεται από μία Δομή Υγρών Κρυστάλλων που προστατεύει τη ζωτική του δύναμη. Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη για εφαρμογή, θερμαίνοντάς την μέχρι να γίνει διάφανη, απελευθερώνεται το Miracle Broth™ και προετοιμάζεται η υφή της για να εισχωρήσει στην επιδερμίδα και οι αναζωογονητικές της δυνάμεις να ταξιδέψουν σε βάθος.