×

"New Season, new me!" - Πως η Foreo θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις όλες τις beauty υποσχέσεις της νέας σεζόν

Σηκώστε το χέρι σας αν δεν έχετε ταυτιστεί με την Anne Hathaway στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada, επιστρέφοντας στο σπίτι από τις καλοκαιρινές διακοπές και βρίσκοντας τον εαυτό σας να αντιμετωπίζει την επιστροφή στη ζωή της πόλης.

Και με την επιστροφή στη δουλειά, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών: ώρα για ένα νέο ξεκίνημα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Πολλοί τώρα θα δώσουν την υπόσχεση στον εαυτό τους να ξεκινήσουν γυμναστήριο – μία υπόσχεση που οι περισσότεροι αμελούμε για… την επόμενη Δευτέρα! Τι θα λέγατε όμως να ξεκινήσετε εντατικό training.. του προσώπου;

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας και της ομορφιάς, σας επιφυλάσσει έναν πραγματικό… personal trainer για να αναβαθμίσει το συρτάρι της περιποίησης της επιδερμίδας σας και να σας χαρίσει όλη την υγιή λάμψη που αναζητάτε με ήπιο και ασφαλή τρόπο.

Το FOREO BEAR πραγματοποιεί όλες του τις υποσχέσεις – γυμνάζει τους μύες του προσώπου, τους τονώνει, δημιουργεί ορατές γωνίες που θα ζήλευε κάθε μοντέλο, κι όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας. Το μικρό, πολύ cute, αλλά και πολύ ισχυρό αυτό gadget ομορφιάς πραγματοποιεί συνεδρίες Face Gym χάρη στην απαλή και απόλυτα ασφαλή τεχνολογία μικρορεύματος και τους χαλαρωτικούς παλμούς T-Sonic, αποτελώντας το must-have προϊόν ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.


Σχετικά με την FOREO:

 Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”.