×

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Cica Mist #601 της Eleusis Cosmetics


Αν αγαπάς και εσύ τα face mist όπως εγώ, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Μπορεί να άργησα να στο παρουσιάσω αλλά αυτό το CICA MIST της Eleusis Cosmetics δεν μοιάζει με κανένα απ' όσα έχεις δοκιμάσει ως τώρα.

Πρόκειται για ένα απαραίτητο mist για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, που λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για κάθε τύπο επιδερμίδας ανεξαρτήτως ηλικίας και θα τα βάλει με τους 4 σύγχρονους εχθρούς (Blue Light, InfraRed, 5G και PM) που κυριαρχούν στην ζωή μας και γερνούν το δέρμα.

Βασικά συστατικά

- ΧΑΡΟΥΠΙ που προστατεύει το δέρμα από κάθε είδους ακτινοβολία.
- ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΥΨΗΛΟΥ Μ.Β, ένα βιοτεχνολογικό προϊόν -πολυσακχαρίτης που έχει την ικανότητα να απορροφάει 1000 φορές το βάρος του και να λειτουργεί πρωταρχικά σαν αποθήκη νερού.
- CENTELLA ASIATICA, ασιατικό φυτό γνωστό για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Πως το χρησιμοποιώ

Ψεκάζουμε από απόσταση 30 εκατ. κλείνοντας τα μάτια. Χάρη στην έξυπνη συσκευασία ένα πάτημα αρκεί και βγάζει μια δόση είτε το πατήσετε στιγμιαία είτε παρατεταμένα. Η τεχνολογία Flairosol ψεκάζει μικρό-σταγονίδια και τα μικρότερα διεισδύουν εσωτερικά ενώ τα μεγαλύτερα δημιουργούν προστατευτικό φιλμ. Το αφήνουμε να απορροφηθεί για 1 λεπτό και αυτό είναι όλο. Ανανεώνουμε κάθε 4-5 ώρες, ειδικά αν είμαστε εκτεθειμένοι πολλές ώρες σε μπλε φως και κάτω από τον ήλιο.


Επιπλέον όπως όλα τα mist, έτσι και το CICA MIST μπορείς να το χρησιμοποιήσεις την ώρα που κάνεις το μακιγιάζ σου. Όμως δεν παίζει κανένα ρόλο αν το βάλεις πριν ή μετά, διότι δημιουργεί φιλμ προστασίας σε οποιοδήποτε βήμα ρουτίνας. Γι' αυτό και μπορείς να ψεκάσεις το πρόσωπό σου μέσα στην ημέρα για φρεσκάδα και προστασία όσες φορές θες.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να επισημάνω ότι δεν υπάρχει κάτι στα συστατικά του CICA MIST ώστε μην μπορούν να συνδυαστούν με ένα δραστικό συστατικό όπως η ρετινόλη. Χρησιμοποίησέ το άφοβα!

Ψιλά γράμματα

Δεν μπορείς να το αντικαταστάσεις με το αντηλιακό σου. Το CICA MIST σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία IR, αλλά όχι από τις UVA & UV|B. Γι' αυτό χρειάζεται να το συνδυάσεις με το αντηλιακό σου για να είσαι προστατευμένη από όλες τις ακτινοβολίες.

Το CICA MIST της Eleusis Cosmetics είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν ομορφιάς! Είναι μια εμπειρία που θα αλλάξει το skincare!