×

4o Athens Street Food Festival


Με πάνω από 250.000 επισκέπτες, ανάμεσα τους και η φαγανή ομάδα του Punked, το Athens Street Food Festival έχει κερδίσει επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της Αθήνας.

Το 4o Athens Street Food Festival παρουσιάζει πολλές και διαφορετικές κουζίνες που ανήκουν στον πολυσυζητημένο κόσμο του street food, από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από τη Τζαμάϊκα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία.



Όπως κάθε χρονιά, έτσι και στο φετινό, 4ο Athens Street Food Festival, με συνοδεία από τα τραγούδια του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα προσφέρονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στα pop-up stores γνωστών chefs, όπως οι: Γωγώ Δελογιάννη, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Γιώργος Μακρής, Χάρης Μπονάνος, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Παύλος Σάφτης, Βασίλης Σπόρος, Θάνος Στασινός, Στάθης Χρηστίδης και Vital Hyka.

Φυσικά η Coca-Cola, τo brand που είναι συνδεδεμένο με στιγμές απόλαυσης, δε θα μπορούσε να λείπει από το «the place to be» για τους λάτρεις του φαγητού!



Πάρτε μια σόδα στο χέρι και κάντε scroll down... ξεκινώντας με το πιο λαχταριστό hot dog του Street Food Festival σε δύο διαφορετικές εκδοχές.



Ποιοι είμαστε εμείς που δεν θα δοκιμάσουμε burger...;



Αν είσαι φαν του ωραία μαγειρεμένου κρέατος, πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε... ήταν ένα γευστικό ποίημα!



Δεν θα μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε τους γευστικότατους κεφτέδες της Γωγώς Δελογιάννη με πατάτες, τυρί τσαλαφούτι και τριμμένη ντομάτα. Εξαιρετικοί!!!



Τιμήσαμε και λίγη πίτσα...



Αν και νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο Γαβριήλ Νικολαίδης με το μοναδικό τζιζκέικ που βυθίζει σε ρευστή σοκολάτα και από πάνω βάζει toppins της επιλογής μας.



Η γενική εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα προσεγμένο φεστιβάλ φαγητού με τιμές σε μέτρια επίπεδα και κουζίνες για όλα τα γούστα. Εμείς, πάντως, φάγαμε του σκασμού και μείναμε ικανοποιημένοι.

Το 4ο Athens Street Food Festival πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη στήριξη του παγκόσμιου οδηγού γαστρονομίας Gault & Millau.

Σημείωση: πληρώνοντας ανέπαφα με την κάρτα Mastercard®, μπορεί κανείς να εξασφαλίσει όχι μόνο πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Athens Street Food Festival αλλά και να απολαύσει το αγαπημένο του ποτό ή αναψυκτικό δωρεάν στο Happy Ηour του bar μεταξύ 19.00 και 20.00, καθημερινά. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Mastercard, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ποτό ή το φαγητό του αλλά και μέσω του διαδραστικού billboard να συνεισφέρει για καλό σκοπό και παράλληλα να διεκδικήσει ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες. Όλοι οι συμμετέχοντες με το άγγιγμα της κάρτας τους στη συσκευή, έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν, περισσότερες από μια φορές, το ποσό του 1€ στο σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», στόχος του οποίου είναι η φροντίδα των παιδιών άπορων οικογενειών με κοινωνικο-οικονομικά ή ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Για εσένα που δεν πρόλαβες να πας, προλαβαίνεις να κανονίσεις το πρόγραμμά σου και να πας στο τελευταίο τριήμερο 24-25-26 Μαϊου.

Το Athens Street Food Festival πραγματοποιείτε στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 12.00 – 01.00
Κυριακή 12.00 – 23.30

Είσοδος: 2,5 Ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109636489 στο site της διοργάνωσης athensstreetfoodfestival.gr στο facebook Athens-Street-Food-Festival και στο instagram athensstreetfoodfestival.

Άρθρο μου για το Punked.gr
Πρώτη ανάρτηση 20/5/2019