×

Caudalie Premier Cru The Precious Oil


Η Sophia Loren συνηθίζει να χρησιμοποιεί το ελαιόλαδο για το ντεμακιγιάζ, ενώ η Megan Fox ορκίζεται ότι η λάμψη του δέρματος της οφείλεται στο έλαιο από σπόρους σταφυλιού, καθώς προσφέρει υπέροχη δροσερή χροιά. Τα έλαια προσώπου, χάρη στις προηγμένες συνθέσεις τους μπορούν να αποτελέσουν αναγκαίο κομμάτι της καθημερινής μας περιποίησης... φτάνει να γνωρίζουμε αν είναι κατάλληλο για τη δική μας επιδερμίδα και φυσικά τη σωστή χρήση τους. Παρακάτω σου απαντάω σε τρεις βασικές ερωτήσεις για να ξεκινήσεις -αν δεν το κάνεις ήδη- να τα χρησιμοποιείς και σου παρουσιάζω το λάδι προσώπου που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο.

Κάνουν για δέρματα λιπαρά ή με τάση ακμής;
Τα έλαια προσώπου είναι μη λιπαρά, υπερβολικά ελαφριά στην υφή τους και απορροφώνται εύκολα, ώστε δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά τους από τα υπόλοιπα προϊόντα. Μάλιστα πολλά έλαια είναι αντιβακτηριακά και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες θα βοηθήσουν το δέρμα σας να στοχεύσει στην ακμή πριν ξεκινήσει ακόμη. Ενώ κάποια άλλα έχουν φυτικές ιδιότητες που θα βοηθήσουν στην ομαλοποίηση και ρύθμιση της λιπαρότητας.

Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά; 
Οι θρεπτικές τους ιδιότητες μπορούν να διεισδύσουν ευκολότερα στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος και να βοηθήσουν τα επόμενα προϊόντα να "δράσουν" καλύτερα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή να αναμίξεις μερικές σταγόνες με την ενυδατική κρέμα σου.

Μπορώ να το φορέσω και να βγω στον ήλιο μετά την εφαρμογή τους; 
Χειμώνα καλοκαίρι συνδυάζεις την εφαρμογή τους με αντηλιακή προστασία με SPF20 και πάνω. Ενώ αν χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα με υψηλό αντηλιακό δείκτη, είσαι καλυμμένη.

Σημείωση 1: Η χρήση ενός ελαίου προσώπου δεν πρόκειται να αποτελέσει μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα του δέρματος σου. Αν όμως το προσθέσεις στην πρωινή και βραδινή σου ρουτίνα, αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου, τότε θα δεις τα πραγματικά οφέλη του.

Σημείωση 2: αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, προτίμησε ένα λάδι θρέψης ή ενυδάτωσης, όπως το Caudalie Premier Cru The Precious Oil.


Το πολυτελές και ξηρό έλαιο Premier Cru The Precious Oil της Caudalie το αγαπώ γιατί γίνεται ένα με την επιδερμίδα αφήνοντάς την άμεσα λεία, βαθιά ενυδατωμένη και γεμάτη λάμψη. Αυτό οφείλετε στον εξαιρετικό συνδυασμό τριών πατενταρισμένων συστατικών της Caudalie, την ρεσβερατρόλη, την βινιφερίνη και τις πολυφενόλες μαζί με πέντε εξαιρετικά φυτικά έλαια. Είναι σχεδιασμένο με φόρμουλα πολλαπλών χρήσεων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα μετά από τον ορό ή να αναμειχθεί με την κρέμα σας ώστε να ενισχύσει την αντιγηραντική της δράση. Είναι μη φαγεσωρογόνο και δερματολογικά ελεγμένο.

Πως το χρησιμοποιώ; Εφαρμόζουμε 4 σταγόνες το πρωί και το βράδυ, στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, πριν από την κρέμα.

Συστατικά: Tocopherol*, Vitis Vinivera (Grape) Seed Oil*, Citronellol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Geraniol, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil*, Isoamyl Cocoate*, Linalool, Padina Pavonica Thallus Extract*, Coumarin., Palmitoyl Grape Seed Extract*, Coriandrum Sativum (Coriander) Seed Oil*, Coco-Caprylate*, Santalum Album (Sandalwood) Seed Oil*, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides*, Tocopheryl Acetate*, Palmitoyl Grapevine Shoot Extract*, Parfum (Fragrance)
* φυτικής προέλευσης

Δεν περιέχει: Paraben, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, Mineral Oil, Sodium Laureth Sulfate, συστατικά ζωικής προέλευσης. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.